Hét originele Cadeau.

Actievoorwaarden.

Algemeen
 • Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Grand Prestige Persoonlijke Fles activiteit, waarbij de deelnemer een 75cl. fles Grand Prestige reserveert in de Hertog Jan brouwerij in Arcen inclusief een rondleiding voor twee personen in de brouwerij, hierna verder te noemen de 'actie'.
 • De actie wordt aangeboden door HJ Services, gevestigd Het Bolwerk 149 Breda, KvK nr 27183807 - hierna verder te noemen 'organisator' - ter promotie van Hertog Jan, een merk van InBev Nederland NV - hierna verder te noemen 'Hertog Jan'.
 • De prijs van de Grand Prestige fles inclusief een rondleiding voor twee personen en een persoonlijke certificaat (PDF) bedraagt € 34,95 , vooraf te betalen via iDeal.
 • Deelnemers aan de actie zijn minimaal 18 jaar oud en woonachtig in Nederland.
 • Door deelname aan de actie verklaar je akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
Specificatie actie
 • De organisator behoudt zich het recht voor de actie vervroegd te beëindigen. Reeds gereserveerde en betaalde flessen Grand prestige 75 cl. zullen in dat geval worden afgeleverd.
Deelname
 • Deelname aan de actie geschiedt door jouw gegevens, die van de begunstigde en eventueel een persoonlijke tekst in te vullen voor op het certificaat. Betaal € 34,95 via iDeal en na ontvangst van de betaling kun je het certificaat direct als PDF downloaden om zelf te printen. De Grand Prestige fles wordt in de Hertog Jan brouwerij in Arcen klaargelegd en je kunt een rondleiding reserveren voor twee personen. De reservering van de rondleiding kan via de website van hertog jan: www.hertogjan.nl.
 • Iedere deelnemer kan vaker deelnemen.
 • Personen onder de 18 jaar oud zijn van deelname aan de actie uitgesloten.
 • Alle teksten of namen op het certificaat, zoals onzinnamen en teksten, of namen en teksten die op enigerlei beledigend, of in strijd met de openbare orde of goede zeden kunnen zijn, kunnen worden geweigerd.
 • Aan deelname aan de actie zijn, naast de genoemde € 34,95 aan kosten, geen extra kosten verschuldigd.
  De deelnemer heeft de vrijheid om de datum van de reservering voor de rondleiding in de brouwerij zelf te maken via www.hertogjan.nl.
 • Je bestelling wordt verwerkt door het mailen van een PDF certificaat naar het bij de bestelling opgegeven e-mail adres, je reservering voor de rondleiding maak je op www.hertogjan.nl. Bij deze rondleiding kun je de door jou gereserveerde fles ophalen.
* Om de Grand Prestige fles op te halen in Arcen vragen we een termijn van 48 uur in acht te nemen voor de reservering van de rondleiding via www.hertogjan.nl.
* Het is met bijbetaling mogelijk om met meer dan twee mensen de rondleiding online te reserveren.
* Om in Arcen tijdens de rondleiding de Grand Prestige fles in ontvangst te kunnen nemen is een geldig ongestempeld certificaat met uniek nummer noodzakelijk, mee te nemen en tijdens de rondleiding te laten zien.
* Na ontvangst van de Grand Prestige fles tijdens de rondleiding zal het certificaat worden afgestempeld en weer terug worden gegeven aan toonder/houder.

Privacyverklaring
Door deelname aan de actie geeft de deelnemer de organisatie en Hertog Jan toestemming tot het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens vindt enkele plaats teneinde het certificaat te kunnen afleveren. Hiermee wordt geheel gehandeld in overeenstemming met hetgeen is bepaald in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Slotbepalingen
 • De organisator en Hertog Jan zijn niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.
 • Op deze actie en de actievoorwaarden zijn het Nederlandse recht van toepassing.


Contact

Indien je een vraag of hebt over deze website of over een bestelling, neem dan contact op met:
Hertog Jan brouwerij
Postbus 4335
5944 ZG Arcen
Consumententelefoon:
0800 - 023 03 75 (gratis)


Voor een bezoek aan onze website moet je minimaal 18 jaar zijn.

Vul je geboortedatum in.

Geboortedatum - -